OK Trust

Investice z jiného pohledu

Baví nás rozšiřování obzorů, neustále se snažíme zdokonalovat v různých oblastech financí a získávat informace, které by pak byly přínosné pro naše klienty. Aktuálně se část našich poradců zúčastnila zajímavého workshopu, který se věnoval investování přes investiční platformy.

V pátek 18. května se v naší společnosti konal úvodní investiční workshop zaměřený na obchodování přes investiční platformu XTB, která umožňuje obchodovat nejen s akciemi na burzách, komoditami a investičními certifikáty, ale i s kryptoměnami a ostatními měnami na forexu. Tématem workshopu nebylo jen samotné obchodování přes platformu, ale věnovali jsme se také podstatným investičním pojmům, se kterými se investor setkává. Seznámili jsme se se základními obchodními strategiemi. Vyzkoušeli jsme si některé postupy technické analýzy, prací s grafy, fundamentální analýzy a spoustu dalšího.

V závěru workshopu jsme se také pustili do samotného obchodování. Každý z účastníků si vybral svůj instrument, se kterým začal obchodovat. Na prvních obchodech se dokonce podařilo části účastníků vydělat. Jiní napoprvé tak úspěšní nebyli. Každopádně nás takové obchodování začalo bavit a do budoucna plánujeme další setkání, na kterých se budeme postupně dělit o naše investiční úspěchy a neúspěchy.

Pokud i Vás zajímá investování přes investiční platformy, jste nadšenci do investic a chcete vyzkoušet trochu jiný přístup k samotnému investování, budeme velmi rádi, když se k naší “investiční skupince” přidáte. V případě zájmu neváhejte kontaktovat svého poradce, který Vám sdělí podrobnější informace.