OK Trust

Představuje se: Česká podnikatelská pojišťovna

Českou podnikatelskou pojišťovnu (ČPP) jistě velmi dobře znají zejména majitelé motorových vozidel – ČPP je totiž jedním z největších poskytovatelů pojištění vozidel v České republice a pravidelně s tímto produktem vítězí v anketě Pojišťovna roku v kategorii Autopojištění. ČPP ovšem nabízí také životní a úrazová pojištění, majetková pojištění a další produkty – více se o ČPP dozvíte v dnešním článku.

Česká podnikatelská pojišťovna je univerzální pojišťovnou, která nabízí svým klientům moderní produkty a komplexní pojistná řešení v oblasti životního i neživotního pojištění. Na českém pojistném trhu působí od roku 1995. Ve velké konkurenci domácích pojišťoven se ČPP profiluje jako stabilní a finančně silná společnost. Aktuálně spravuje více než 1,8 milionu smluv a její služby využívá přes 1 milion klientů. Od roku 2005 je ČPP součástí jedné z největších evropských pojišťovacích skupin Vienna Insurance Group.

ČPP si udržuje tradičně silnou pozici v pojištění vozidel, zejména v povinném ručení. S více než milionem pojištěných vozidel je třetím největším poskytovatelem tohoto typu pojištění na českém trhu. V letošním roce ČPP počtvrté za sebou obhájila vítězství v anketě českých makléřů Pojišťovna roku v kategorii Autopojištění, ale byla úspěšná i v dalších kategoriích – první místo obsadila i v kategorii Pojištění průmyslu a podnikatelů a také v kategorii Pojištění občanů. K tomu přidala ještě stříbrné umístění v kategorii Životní pojištění. „Abyste byli úspěšnější než konkurence, musíte mít důvěru klientů a makléřů, nabízet perfektní služby, umět se rychle rozhodnout a efektivně přizpůsobit tomu, co klienti potřebují.“ poodhalil tajemství úspěchu České podnikatelské pojišťovny její šéf Jaroslav Besperát.  


V tabulce* si můžete prohlédnout některé parametry k pojištění osob a životního pojištění, které poskytuje Česká podnikatelská pojišťovna:

Velikost pojišťovny (podíl na trhu v životním pojištění)9. místo (4,4 %)
Hlavní produktové výhodyNabídka zajímavých produktových specialit (možnost plnění za neúrazové děje, progrese již od 20 % tělesného poškození, neživotní rizika), pojištění ošetřovného dítěte již od 5. dne
Pojištění je vhodné nejvíce proOsoby, které chtějí pojistit úraz a chtějí mít kryté i úrazy závislé na vůli pojištěného (např. při sportu).

*Údaje z tabulky jsou výstupem systému provozovaného společností Broker Trust, a.s.

Pokud vás služby poskytované Českou podnikatelskou pojišťovnou zaujaly a chtěli byste se o nich dozvědět více, neváhejte se s důvěrou obrátit na vašeho finančního poradce, který vám poskytne další informace.