OK Trust

Představuje se: Pojišťovna Aegon

Právě nyní v dubnu můžeme pogratulovat Pojišťovně Aegon k čtrnáctiletému výročí působení na českém trhu – poprvé se na něm představila právě v dubnu roku 2005. Aegon se specializuje na prodej životního pojištění a dnešní článek bude věnován právě představení této pojišťovny…

Pojišťovna Aegon se zaměřuje zejména na investiční životní pojištění a rizikové pojištění a v této oblasti zaujímá jedenácté místo v podílu na trhu v České republice.  Životní pojištění je vlajkovou lodí Aegonu, a pojišťovna tudíž nabízí celou škálu variant tohoto produktu. Aegon klade důraz na spolehlivé zajištění proti závažným rizikům, jakými jsou invalidita, závažná onemocnění či smrt. Součástí filosofie pojišťovny je motivace ke zdravému životnímu stylu.

V roce 2019 spojila Aegon své síly s pojišťovnou NN Group (jediný akcionář AEGON Pojišťovny, a.s. je Nationale-Nederlanden Levensverzekering Maatschappij N.V.) a obě pojišťovny tak propojily své dlouhodobé zkušenosti v oboru a získaly silnější pozici na trhu a výkonnější distribuční síť.  I nadále Aegon nabízí klientům stejné produkty a služby jako doposud, a od fúze s NN si slibuje nejen lepší postavení na trhu, ale také možnost nabídnout klientům lepší servis. Pro stávající klienty se podmínky i názvy produktů nemění, i veškeré kontakty zůstávají beze změn.

Jaké jsou hlavní výhody životního pojištění od Aegon? Podívejte se v následujícím přehledu:

Pojistné je poskytováno bez výluky na předchorobí; je zajištěna nevypověditelnost invalidity a závažných onemocnění; závažné zdravotní následky jsou pojištěny bez ohledu na diagnózu; a je zaručena možnost výměny nových tarifů i na starých pojistných smlouvách.

Pro koho je životní pojištění od Aegon nejvíce vhodné? Osoby, které chtějí v pojištění i investovat (čerpat daňové výhody); pro profesionální sportovce s příjmem do výše min. mzdy v ČR; pro starší osoby, které chtějí pojistit pro případ ztráty soběstačnosti; pro děti a dospělé osoby (pojištění závažných onemocnění a vážných zdravotních následků).

Pokud vás produkty pojišťovny Aegon zaujaly, neváhejte se pro více informací obrátit na svého finančního poradce.