OK Trust

Představuje se: Pojišťovna Kooperativa

Pojišťovnu Kooperativa není v českém prostředí nutné nijak obšírně představovat, jedná se totiž o druhou největší pojišťovnu na trhu životního prostředí a o druhou pojišťovnu s největší nabídkou pojistných produktů na českém trhu. Jaké jsou silné stránky této dobře známé pojišťovny? Dočtete se v dnešním článku…

Pojišťovna Kooperativa se na českém trhu pohybuje již 27 let a za tu dobu si získala více než dva miliony klientů. Kooperativa je, stejně jako například Česká podnikatelská pojišťovna nebo bývala Pojišťovna České spořitelny, součástí skupiny Vienna Insurance Group. V loňském roce dosáhla Kooperativa významného úspěchu, neboť se stala Pojišťovnou roku 2018 – jedná se o ocenění udělované nejlepším finančním institucím na českém trhu na základě prestižní ankety Banka roku již od roku 2002.

Kooperativa je univerzální pojišťovnou nabízející plný sortiment služeb a nabízí všechny standardní druhy pojištění pro občany, drobné firmy i velké podniky. Na trhu životního pojištění je druhou největší pojišťovnou a od nového roku nabízí také oblíbené produkty pojištění Flexi (původně produkt, který vznikl pod taktovkou Pojišťovny České spořitelny). Na začátku roku 2019 došlo k fúzi mezi Pojišťovnou České spořitelny a Kooperativou, a tudíž k propojení některých produktů těchto pojišťoven. Podrobněji jsme o této fúzi psali v jednom z našich předchozích článků (Informace k fúzi Pojišťovny České spořitelny, a.s. a Kooperativy, a. s.).

Kooperativa zaujímá stabilní pozici mezi pojišťovnami nabízejícími neživotní pojištění, a to jak pro běžné fyzické osoby, tak pro osoby právnické. Nabízí celou škálu zákonných pojištění pro zaměstnavatele a podnikatele – a škála nabízených produktů je opravdu pestrá, neboť Kooperativa přichází s druhou největší nabídkou pojistných produktů na českém trhu, prvenství s největší nabídkou si připisuje Česká pojišťovna.

Služby pojišťovny Kooperativa jsou propagovány také pomocí sloganu „V každé životní situaci je možné zvolit vhodné pojištění. Zajistit sebe a své blízké před nepřízní osudu a žít tak o něco klidnější a spokojenější život.“ – pokud vás idea Kooperativy zaujala a chcete se o kvalitě jejich služeb dozvědět víc, neváhejte se obrátit na vašeho finančního poradce.