OK Trust

To podstatné z finanční gramotnosti – nyní i pro firmy!

Sebevzdělávání v oblasti finanční gramotnosti se nevyplatí podceňovat – a přesvědčujeme se o tom každý den, jakmile otevřeme noviny nebo se podíváme na internet. Všechna média informují o zvyšující se zadluženosti domácností, zásahy exekutorů jsou na denním pořádku a srdceryvné příběhy rodin, které přišly o střechu nad hlavou také. Češi se zkrátka v oblasti financí stále neorientují, proto je na místě se v této oblasti stále vzdělávat. Například prostřednictvím našeho úspěšného cyklu seminářů: Aby vám finance rostly, ale ne přes hlavu. V roce 2019 tyto semináře nabízíme i pro firmy… více se dočtete v dnešním článku.

V roce 2018 se nám podařilo zrealizovat dlouho připravovaný projekt – rozjeli jsme pro veřejnost cyklus seminářů, které se týkají vzdělávání v oblasti finančnictví. Do cyklu jsme zařadili zásadní témata, s nimiž se v průběhu života, ať chceme či ne, potká každý z nás – od prvního spoření během studií a základů osobního i rodinného rozpočtu, přes možnosti, jak financovat vlastní bydlení, dále investice, pojištění až po finančně zajištěné stáří. Obavy, že o semináře nebude zájem, se ukázaly jako zbytečné – v závěru roku jsme vzhledem k velkému zájmu dokonce několik termínů přidávali.

V roce 2019 přicházíme s novinkou – chceme cyklus seminářů nabídnout nejen klientům, kteří přijdou za námi do OK Trust v Černých Polích, ale nově je nabízíme jako součást firemního vzdělávání. Semináře v rozsahu cca 3 hodin nabízíme firmám, a jejich zaměstnancům, jimž není finanční gramotnost lhostejná. Základní koncept cyklu Aby vám finance rostly, ale ne přes hlavu, zůstává stejný (tj. finanční gramotnost, úvěry, pojištění, investice), ale na vaši žádost můžeme připravit témata vaší firmě na míru, příp. se zaměřit jen na určitou oblast a té se věnovat podrobněji apod.

Pokud vám není finanční gramotnost vašich zaměstnanců lhostejná, neváhejte nás oslovit, přijedeme za vámi kamkoli po České republice. Nabídněte svým zaměstnancům příjemný a praktický benefit: semináře o finanční gramotnosti Aby vám finance rostly, ale ne přes hlavu.