OK Trust

Představuje se: AXA pojišťovna i životní pojišťovna

Společnost AXA působí na českém pojistném trhu od roku 1995 a za tu dobu dokázala svým klientům nabídnout pestrou škálu různých služeb. V dnešním článku se zaměříme na dvě její samostatné společnosti: pojišťovnu a životní pojišťovnu – obě vystupují pod shodným zastřešujícím názvem AXA.

Pojem Pojišťovna AXA jistě není v Česku nijak neznámý, jednak vzhledem k stabilnímu působení na českém trhu již od druhé poloviny 90. let, jednak vzhledem k široké nabídce jejich služeb – možná jste se s Axou setkali při pojišťování vozidel, bydlení nebo při sjednávání životního pojištění. A kromě těchto služeb zahrnuje společnost AXA ještě penzijní a investiční společnost. Dnes ale podrobněji o pojistných službách:

AXA životní pojišťovna nabízí svým klientům vysoký standard služeb s důrazem na kvalitní pojišťovací servis. V nabídce životního pojištění najdete: kapitálové, rizikové a investiční životní pojištění, úrazové pojištění a doplňkové zdravotní pojištění. K hlavním produktovým výhodám životního pojištění od Axy patří bezlimitní minimální pojistné, pojištění psychických onemocnění ve všech stupních invalidity a výrazné slevy při vysokém pojistném. Toto pojištění je zejména výhodné pro osoby, které chtějí pojistit trvalé následky úrazu s nižším tělesným poškozením.

AXA pojišťovna je zaměřena na neživotní pojištění a do její kompetence tak spadá pojištění bydlení a pojištění vozidel. Pojištění domácnosti od Axy zahrnuje pojištění nejen bytu a domácnosti, ale také stavby. Navíc můžete využívat bonusový systém známý z pojištění motorových vozidel, kterým získáte zajímavou slevu za bezeškodní průběh. Co se týče pojištění vozidel (AXA nabízí povinné ručení i havarijní pojištění), je zajímavé, že cena povinného ručení se odvíjí od výkonu motoru, což může pro některé motoristy představovat velkou výhodu.
Zaujaly vás produkty a služby nabízené společností AXA? Další podrobnosti o Axe vám ochotně sdělí váš finanční poradce, neváhejte ho kontaktovat.